Onze activiteiten en evenementen

Vind je ook op social media

Aankomende activiteiten

en een terugblik op evenementen die al plaats vonden

Hieronder vind je alle activiteiten die we gepland hebben om Maatschappelijke Organisaties en Maatschappelijk Verbonden Ondernemers bij elkaar te brengen. Vragen over of ideeën voor evenementen? Of geïnteresseerd in een presentatie? Neem dan contact met ons op.

Evenementen voor de boeg

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Geen geplande evenementen

Terugblik op wat we eerder al deden

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

Beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

nov 20, 3:00pm - nov 20, 5:30pm

De CultuurschuurLoggersplein 1Wieringerwerf, Route

De Beursvloer is de plek waar bedrijven, organisaties, stichtingen en verenigingen uit Hollands Kroon elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier.
Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers en organisaties uit Hollands Kroon die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie.
... Meer bekijkenMinder bekijken

50 geïnteresseerd  ·  28 gaat
Maatschappelijke Beursvloer Hollands Kroon

Maatschappelijke Beursvloer Hollands Kroon

nov 22, 3:00pm - nov 22, 5:00pm

Dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a Route

De Hollands Kroonse beursvloer is een informeel evenement waarbij vraag en aanbod in vrijwilligerswerk centraal staan. Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichting bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

De winst
U doet iets goeds en maakt een ander blij. En u laat zien dat u écht maatschappelijk betrokken bent. Vanzelfsprekend mag u als aanbieder een tegenprestatie vragen. Bespreek het tijdens de beursvloer.

Kijk voor een impressie van de Maatschappelijke beursvloer van de Schager Uitdaging via onderstaande link:
www.youtube.com/watch?v=kV1A-Uqa9N0&t=130s

U komt toch ook!
Wilt u een bijdrage leveren? Of tijdens de beursvloer zien wat het aanbod is? Meld u aan via info@hollandskroonseuitdaging.nl. U bent van harte welkom!

Locatie: Dorpshuis De Oude School, Populierenlaan 23a, Wieringerwaard
Datum: 22 november
Programma:
16.00 uur Inloop
16.20 uur Officiële opening
18.00 uur Afsluiting
... Meer bekijkenMinder bekijken

3 geïnteresseerd
Scroll naar boven