Activiteiten Kerstvakantie Hollands Kroon

24 december 2020

Tijdens de kerstvakantie heeft de Gemeente Hollands Kroon gezorgd voor een overvolle evenementenkalender. Zo wordt thuiszitten toch nog een feest! Zie de link hieronder voor de complete evenementenkalender. Daaronder staan meerdere evenementen uitgelicht. De Hollands Kroonse Uitdaging wenst je veel plezier!

https://www.hollandskroon.nl/evenementenkalender

 

Christmas sportchallenge! 21,23,25,27,29,31 december en 2 januari

LINK Jongerenwerk daagt alle jongeren uit Hollands Kroon uit om mee te doen tijdens de kerstvakantie.

Om de dag komt er een nieuwe video online met een leuke sportchallenge. Check de video’s op het You Tube kanaal DJC Hollands Kroon en voer de challenge uit op de meest gekke, unieke en creatieve manier! Aan het einde van de kerstvakantie selecteren we de leukste video. De winnaar mag een uur online gamen met Mick van YouTube!

Op 21, 23, 25, 27, 29, 31 december en 2 januari om 16.00 uur komen de challenges online! Je kan tot 3 januari 16.00 uur al je video’s insturen. Hoe meer video’s je instuurt, hoe groter de kans dat je wint!

https://www.youtube.com/channel/UC3d0JNVUNJHpjDZffxT9zSQ?view_as=subscriber

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/evenementenkalender/christmas-sportchallenge

 

Bingo 2e kerstdag

Bingo spelen vanuit je eigen huis. De bingo wordt georganiseerd door Café Prins Maurits en Café Beentjes in samenwerking met de gemeente Hollands Kroon.

De Bingo gaat live om 20.00 uur en start om 20.30 uur. Deelname is gratis en alleen voor de inwoners van Hollands Kroon. Tussen de rondes door is er een pauze waarin door de Rock ’n Roll fabriek muziek wordt verzorgd. Na afloop speelt de Rock ‘n Roll fabriek ook nog wat muziek.

Voor meer informatie en het bestellen van de tickets ga naar:

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/evenementenkalender/online-bingo-met-muziek

 

Fotoquiz ; antwoorden insturen gehele maand december

Een leuke quiz voor tijdens de feestdagen waar je een prijzenpakket mee kunt winnen!

Herken jij de beroemdheid op de jeugdfoto’s?

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/kernbeheer/fotoquiz-december-2020

 

Online Familie spelletjesavond 29 december

Op 29 december van 19.00 tot 22.00 vindt de Online Familie Spelletjes Avond plaats voor iedereen uit Hollands Kroon. Strijd samen met je familie tegen andere gezinnen tijdens een spannende Pub Quiz. Er zullen vragen zijn voor jong en oud dus doe mee met het hele gezin en verbreed jullie gedeelde kennis!

Na Pub Quiz is er de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende spelletjes toernooien. Per toernooi zijn er 128 plekken beschikbaar. Doe mee met het hele gezin!

Schrijf je in via:

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/evenementenkalender/online-spelletjesavond-voor-het-hele-gezin-4-uur

 

Online Escaperoom 31 december

Dit jaar is het lastig om met groepen bij elkaar te komen. Dit geldt ook voor Oud & Nieuw. Wil je toch wat leuks doen, doe dan deze online escape room op 31 december. Net als in een real life escape room volg je met een team het verhaal, los je puzzels op en kom je steeds een stukje verder richting de ontknoping. Met natuurlijk een aantal verrassende wendingen onderweg! Unsolved Mystery speel je bij voorkeur in teams van 3 tot 6 personen. Op allerlei manieren ontvangen de teamleden gedurende het spel nieuwe informatie en puzzels. Met je teamleden wissel je informatie uit, los je puzzels op en werk je samen om naar het einde te geraken.

Voor meer informatie en opgave:

https://www.hollandskroon.nl/inwoners/evenementenkalender/online-escape-room-voor-max-500-deelnemers

 

OnlineFeest 31 december

De organisatoren van ‘Thuisfissa’ slaan de handen weer ineen en geven een online feestje met Oud en Nieuw. De vaste crew van Thuisfissa viert deze avond samen met jullie en zorgt voor een toffe show vol artiesten, prijzen en terugblikken naar de hoogtepunten van Thuisfissa.

Deze interactieve radioshow is voor jongeren. Zij worden gestimuleerd om oud en nieuw thuis te vieren. De stream gaat live op het Twitch kanaal van Thuisfissa en het online radiostation NBRadio, op oudejaarsdag van 12.00 uur in de middag tot 04.00 uur ’s nachts.

 

http://www.thuisfissa.nl

 

 

Deel het bericht:
"Activiteiten Kerstvakantie Hollands Kroon"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven