Aangeboden: SMART Board 800

20 augustus 2020

Via Team Kernbeheer van de Gemeente Hollands Kroon het volgende aanbod.

SMART Board 800

Een multifunctioneel touchscreen SMART Board met computer, projector, speakers waarmee je een grote zaal van geluid kunt voorzien en alle nodige toebehoren zoals draadloos toetsenbord, digipen, muis en bekabeling. Met verrijdbaar onderstel, dus makkelijk te vervoeren en overal te plaatsen.

Zoek op het internet naar de specificaties van het SMART Board 800. Dit is een ouder model, dat niet meer geleverd wordt.

Het is een professionele uitvoering. En niet goedkoop. Daarom is het een harde voorwaarde dat het apparaat gebruikt gaat worden waar het voor bedoeld is. Dus niet als beamer voor het uitzenden van een wedstrijd of film, maar bijvoorbeeld voor educatie of training. Mocht dit SMART Board voor jouw vereniging, stichting of organisatie een meerwaarde hebben, maak ons dat dan duidelijk en wellicht kan het kosteloos van jullie zijn. Samen met Team Kernbeheer kiest de Hollands Kroonse Uitdaging het beste plan uit.

Interesse? Stuur dan voor 1 september een bericht met daarin duidelijk omschreven de toepassing van het SMART Board naar info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Deel het bericht:
"Aangeboden: SMART Board 800"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven