‘Aan de bak’ bij de Wironruiters

5 juli 2022

Banenmarkt in ruil voor het opknappen van de rijbak

HIPPOLYTUSHOEF – Op zaterdagmiddag 17 september 2022 van 12.00uur – 16.00uur organiseert paardrijvereniging de Wironruiters in Hippolytushoef een banenmarkt; een markt waar bedrijven zichzelf naamsbekendheid geven, hun maatschappelijke betrokkenheid tonen èn er nieuwe collega’s geworven worden. De eerste werkgevers hebben zich al gemeld maar om er een nòg groter succes van te maken, zijn er nog meer bedrijven welkom!

‘Aan de bak’

Veel mensen willen graag ‘aan de bak’, maar waar vindt je die ene leuke baan? Veel bedrijven kampen met personeelstekorten. Om deze partijen laagdrempelig met elkaar in contact te brengen, bedacht de Wironruiters een banenmarkt. Op zaterdag 17 september van 12.00uur  – 16.00uur zullen verschillende bedrijven zich laten zien, maar misschien nog wel belangrijker; wat zij te bieden hebben aan iemand die op zoek is naar een baan.

Voor werkzoekenden is het mogelijk kennis te maken met hen, hun vragen te stellen en indien er sprake is van een mogelijke ‘match’, kunnen er vervolgafspraken gemaakt worden. Ook is het mogelijk om je CV te laten checken en zo wellicht nóg meer op te vallen.

Spotlights

Om de opkomst van werkzoekenden en de naamsbekendheid van de bedrijven zo groot mogelijk te maken, roept de vereniging bedrijven op om zich ook aan te melden. Deze boodschap zal binnenkort ook als zogenoemde ‘pica’ te zien zijn op het digitale billboard in Den Oever. Bedrijven krijgen op de middag van de banenmarkt volop de gelegenheid om zichzelf te presenteren en echt even in de spotlights te staan.

Bedrijven

De eerste bedrijven hebben zich gemeld: Schouten Techniek, HGG Profiling Equipment, HGG Profiling Contractors, Agros, Covebo, Microsoft, Installatiewerk Noord-Holland, Werken bij Samen, ‘s Heerenloo, Sportservice Schagen Hollands Kroon en Abuco. Er worden door de vereniging zelf actief bedrijven benaderd, maar bedrijven kunnen zichzelf ook aanmelden.

Upgrade

Om nog even in termen van ‘aan de bak’ te blijven; De opbrengst van het stageld voor deze banenmarkt zal de vereniging gebruiken voor het opknappen hun ‘bak’. De wens is om de zandbodem te voorzien van vlokken/ vezels, waardoor er meer schokdemping komt, een betere waterhuishouding en een verbetering van de stabiliteit. Dit maakt dat de paarden minder risico lopen op blessures en hun baasjes meer plezier beleven in het bezoeken van de accommodatie. De vereniging ziet het opknappen als een belangrijke stap in de toekomstbestendigheid. Zij zien het als het vergroten van de kwaliteit van diensten die aangeboden worden.

Aanmelden?

Ook met uw bedrijf aanwezig zijn? Dat kan al voor €250,-. Mail dan aan voorzitter@wironruiters.nl

Buiten de banenmarkt zijn er ook andere mogelijkheden om de Wironruiters (financieel) te ondersteunen. Interesse? Ook dan kunt u mailen op bovenstaande mailadres.

Website
Wironruiters www.wironruiters.nl.

Esme en Linda (beide bestuursleden) verkopen de Wironruiters tijdens de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse uitdaging.

Deel het bericht:
"‘Aan de bak’ bij de Wironruiters"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Kapellehof met de bus naar Bloeiers

Bericht van Facebook: Kapellehof Busuitje naar bloeiers, bewoners hebben mooie bloemetjes uitgezocht. Bedankt Bloeiers voor de plantjes. Dankzij de Hollands

Scroll naar boven