Opgeruimd

15 oktober 2024

Vorige week donderdag plaatste Alice Landman namens Gymvereniging Wieringen een vraag op Vraag & Aanbod op de website van de Hollands Kroonse Uitdaging. Matchgroeplid Koen Ruijter kwam direct in de lucht met aanbod. Op vrijdagmiddag was de wens al vervuld.

Gymvereniging Wieringen vroeg om een metalen archiefkast, die ook nog eens op slot kan. Koen wist dat Thea Blom zo’n kast over had en legde het contact. Het contact met Alice werd gelegd en een dag later was de kast van Anna Paulowna naar Hippolytushoef verhuisd.

Op bijgaande foto staan van links naar rechts Leonie Zijlstra, Alice Landman en Thea Blom. Hieronder de situatie voor en na deze match. Ook vraag of aanbod? Geef dit dan door via info@hollandskroonseuitdaging.nl. Dan komt het op Vraag & Aanbod op de website van de Uitdaging.

VOOR:

NA:

Deel het bericht:
"Opgeruimd"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Missie geslaagd

Amanda van Dijk van Villa Kroonzorg in Winkel, een kleinschalig opgezet woonproject voor mensen met dementie, vroeg bij de Hollands

Opgeruimd

Vorige week donderdag plaatste Alice Landman namens Gymvereniging Wieringen een vraag op Vraag & Aanbod op de website van de

Scroll naar boven