50-jarig bestaan van de Dorpsvereniging Van Ewijcksluis en omstreken

5 oktober 2024

Op zaterdag 28 september werd het 50-jarig bestaan van de Dorpsvereniging van Ewijcksluis en omstreken gevierd met een tentoonstelling, receptie, kinderactiviteiten en een feest. De Hollands Kroonse Uitdaging kon hierbij helpen met een match met De Kliever uit Hippolytushoef die borden voor de fototentoonstelling beschikbaar stelde en een incidentele subsidie via de Gemeente Hollands Kroon.

Wij ontvingen het volgende verslag.

Afgelopen zaterdag hebben wij met bijna 100 mensen een fantastisch jubileum gehad. Op het allerlaatste moment werd het nog heel spannend, door het weer (een grote tent opzetten was niet mogelijk), maar vooral door het zeer plotselinge sluiten van café de Brug. Door tussenkomst van de eigenaar van het pand mochten we het café alsnog een dag “huren”. Met een grote ploeg hebben we alles spic en span gemaakt, ingericht, spullen gekocht en zondag weer in goede staat opgeleverd.

De tentoonstelling was een groot succes! Alle foto’s, de slide-show met dia’s van het verenigingsleven en de materialen zoals krantjes en verslagen leverden prachtige gesprekken op tussen dorpsbewoners, maar ook tussen mensen die elkaar al jaren niet hadden gezien.

De komst van de Postboot Wieringen naar Van Ewijcksluis, als onderdeel van de tentoonstelling, was ook echt prachtig. Na 98 jaar weer aangelegd in de Binnenhaven en open voor bezoek. Daar is volop gebruik van gemaakt!

De BBQ en het feest daarna waren een prachtige afsluiting van de dag. 

Deel het bericht:
"50-jarig bestaan van de Dorpsvereniging Van Ewijcksluis en omstreken"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Dorpsraad Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Dit weekend ontvangen inwoners van Hippolytushoef een flyer met informatie namens de Dorpsraad Hippolytushoef. Op Wieringernieuws kunt u

Scroll naar boven