Koen Ruijter matchgroeplid Hollands Kroonse Uitdaging

27 september 2024

Koen Ruijter uit Anna Paulowna is toegetreden tot de matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging. Koen is enthousiast en benaderbaar. Ga dus vooral eens bij hem langs bij AP CARWASH en de Stoere Mannen Winkel. Dan kan je naast autowassen en leuke dingen shoppen, hem ook van alles vragen over de Hollands Kroonse Uitdaging.

Wie is en wat doet Koen Ruijter?

Deze geboren en getogen Poldenaar doet veel, maar op het gemak, met passie en de focus op kwaliteit. Van het wassen van auto’s bij zijn AP CARWASH (apcarwash.nl) onder het genot van een bakkie AP COFFEE in de Stoere Mannen Winkel ernaast. Waar je naast de koffie, ook hun eigen plantaardige autopoetspullen, de beste BBQ-producten en cadeauartikelen kunt scoren. Hij promoot ook wereldwijd mobiele apps in zijn marketing netwerk Sekomedia (sekomedia.com), en helpt bedrijven bij het vinden van juist personeel in productiewerk met Uitzend Werk Noord (uitzendnoord.nl).

Als jullie hem niet treffen bij AP Carwash is hij misschien wel een brandje blussen als vrijwilliger bij Brandweer Anna Paulowna. Of misschien toch bezig met zijn andere passie: vakantie vieren en de wereld ontdekken! Je mag hem overigens altijd bellen om een potje te padelen, maar alleen als het mooi weer is.

Bij al zijn bezigheden staat naast passie en kwaliteit, ook het verbinden hoog in het vaandel. Koen vindt het prachtig om zijn netwerk in te zetten voor een mooie match in het algemeen belang. Daarom is het ook niet gek dat hij als echte ondernemer onderdeel is van het bestuur van de OVAP (Ondernemersvereniging Anna Paulowna). En vanaf nu dus ook van de matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Welkom bij de Uitdaging Koen!

De Matchgroep brengt vraag en aanbod samen

De matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging bestaat uit enthousiaste mensen, die zich allen op vrijwillige basis inzetten. Zij behandelen vraag en aanbod en stellen hun netwerk ter beschikking om matches te sluiten. De matchgroep stimuleert het lokale bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen.

Wat doen ze precies?

Aanvragen van stichtingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties komen via de manager bij de Hollands Kroonse Uitdaging binnen. Na acceptatie van de aanvraag gaan de leden aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Als dit gelukt is noemen we dit een match. De Matchgroep komt een aantal keer per jaar bijeen om de ontwikkelingen te bespreken.

Meer info over de Hollands Kroonse Uitdaging: hollandskroonseuitdaging.nl

Deel het bericht:
"Koen Ruijter matchgroeplid Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Iedereen kon meedoen op de Snippenwei

Mogelijk gemaakt door het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging De bewoners van Lelypark van Woonzorggroep

Scroll naar boven