Spaar mee voor stichting OMV

21 augustus 2024

Stichting Onderzoek Maritiem Vermisten onderzoekt de verhalen en gebeurtenissen achter scheepswrakken, met name vissersschepen, die rusten op de bodem van de zee. Hun toegewijde missie is het opsporen van verdwenen vissersschepen en families antwoorden te geven over hun vermiste dierbaren. Zij voeren gedegen onderzoek uit en werken nauw samen met maritieme experts, nabestaanden, autoriteiten en gespecialiseerde duikploegen om de waarheid achter deze maritieme mysteries te achterhalen. Belangrijk werk om nabestaanden antwoorden te geven waar ze al zo lang naar verlangen.

In de kassa van de Tent op de Haven tijdens de Flora en Visserijdagen in Den Oever is het dit jaar mogelijk dit belangrijke werk met een donatie te steunen. Dat kan niet alleen met geld, maar ook met de eventueel overgebleven munten uit deze feesttent. De stichting ontvangt dan de waarde van deze munten. Hiervoor heeft uitbater Edwin Wittink bij Burghout Design & Druk uit Hippolytushoef een spaarpot laten maken. Deze is afgelopen dinsdag bij de in aanbouw zijnde Tent op de Haven gepresenteerd aan bestuurslid Gert Lont en Adrie Meeldijk, vrijwilliger voor de stichting en vader van oprichter Cees Meeldijk.

Op bijgaande foto staan van links naar rechts Adrie Meeldijk, Edwin Wittink van de Tent op de Haven en Gert Lont.

Foto: Kian van Hoogwaarden

Meer informatie over Stichting Onderzoek Maritiem Vermisten is te vinden op stichting-omv.nl/home/. De stichting is tijdens de Flora en Visserijdagen ook aanwezig met een informatiestand op de haven.

Deel het bericht:
"Spaar mee voor stichting OMV"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Vergroening in het Marten Snoodijkhof

wieringernieuws.nl/nieuws/42156/Vergroening_in_het_Marten_Snoodijkhof.html HIPPOLYTUSHOEF – Microsoft en de Hollandse Kroonse Uitdaging willen graag dat het voor iedereen mogelijk is om actief deel

Scroll naar boven