Zonder de input van Cheryl was ik hier niet zelf op gekomen!

18 juli 2024

Op de Beursvloer Hollands Kroon van de Hollands Kroonse uitdaging ontstaan vele mooie verbindingen. Bijgaand een voorbeeld hiervan. Laura Brandt van Onzichtbaar Opvoeden stuurde ons het volgende bericht over haar verbinding met Cheryl de Graaf.

Op de beursvloer in Wieringerwerf hadden we een match gemaakt, we wilden elkaar graag helpen als lokale ondernemer. We wisten nog niet precies hoe. Maar dat is ondernemen toch, ergens passie voor hebben en gaandeweg ontdekken in welke vorm je dit kunt gieten, welke mogelijkheden er zijn, hoe onze expertises hierin perfect samenvloeien en hoe wij beiden nóg beter ouders en diens kinderen kunnen helpen.

Dus hop daar gingen we, een drankje doen op het terras van Welkom bij de Buren. Notitieblok voor al het brainstorm-werk erbij en spuien maar. Binnen werd de bar voor het voetbal opgebouwd en waren jolige medewerkers de blaastoeters uitvoerig aan het testen. 

Al pratende kwamen we erachter dat we de ouders in onze klantenkring kunnen laten profiteren van onze beide expertises. Wellicht een combinatie pakket…? Kinderen leren dan zelfvertrouwen te bouwen, grenzen durven aangeven en alles wat er in de binnenwereld van een kind gebeurt kunnen we helder krijgen zonder dat hierover gesproken hoeft te worden. Dat laatste gebeurt door het kijken naar de tekening van een kind. Wist jij al dat je die kunt ‘lezen’ en er per tekening gemiddeld 50 onbewuste signalen verstopt zitten waarmee een kind jou van alles vertelt?

We zijn er nog niet helemaal over uit hoe we dit gaan vormgeven, maar het eerste zaadje is geplant. 

Warme groet, 

Laura Brandt (Onzichtbaar Opvoeden; oa kindertekeningen lezen)

Cheryl de Graaf (Verschilmaker bij sociale veiligheid en weerbaarheid)

Meer informatie:

onzichtbaaropvoeden.nl

cheryldegraaf.nl

Deel het bericht:
"Zonder de input van Cheryl was ik hier niet zelf op gekomen!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Missie geslaagd

Amanda van Dijk van Villa Kroonzorg in Winkel, een kleinschalig opgezet woonproject voor mensen met dementie, vroeg bij de Hollands

Opgeruimd

Vorige week donderdag plaatste Alice Landman namens Gymvereniging Wieringen een vraag op Vraag & Aanbod op de website van de

Scroll naar boven