Dinsdagmiddag 25 juni muziekquiz in Veerburg Anna Paulowna

22 juni 2024

Op dinsdag 25 juni, tussen 14:00 en 16:00 uur wordt er een muziekquiz gehouden in Veerburg, Sportlaan 21 in Anna Paulowna. Iedereen is welkom. Neem vooral vrienden en bekenden mee. Met dit project willen de organisatoren impact maken. De doelgroep is mensen van 30 tot 80 jaar, maar ook buiten deze doelgroep ben je van harte welkom. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, deelname is geheel gratis. Aanmelden kan via impactgoudenkans@gmail.com.

Deze middag wordt georganiseerd door Femke, Vitoria, Nikita en Shawn. Zij doen mee aan het Maatschappelijke Diensttijd-project Gouden Kans. In dit project ontdekken en ontwikkelen zij hun talenten, zetten ze zich vrijwillig in voor een ander en/of de samenleving en ontmoeten ze mensen buiten hun eigen leefwereld. Zo maak zij niet alleen zichzelf, maar ook de maatschappij een stukje sterker. MDT helpt jongeren hun draai te vinden in de samenleving en vergroot hun maatschappelijke betrokkenheid.

Lees ook: hollandskroonseuitdaging.nl/pitch-event-gouden-kans-project

Meer informatie over het Gouden Kans-project: goudenkansproject.nl

Deel het bericht:
"Dinsdagmiddag 25 juni muziekquiz in Veerburg Anna Paulowna"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Iedereen kon meedoen op de Snippenwei

Mogelijk gemaakt door het Iedereen kan meedoen-fonds van Microsoft en de Hollands Kroonse Uitdaging De bewoners van Lelypark van Woonzorggroep

Scroll naar boven