Rabobank Coöperatief Fonds voor lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven

8 april 2020

Rabobank Kop van Noord-Holland lanceert een Rabobank Coöperatief Fonds voor lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Rabobank is als coöperatieve bank al sinds jaar en dag nauw betrokken bij lokale organisaties en ook voor hen zijn ze er nu in deze voor iedereen lastige periode als gevolg van de coronacrisis.

Voor wie is het?
Het fonds is bedoeld voor relevante en betekenisvolle initiatieven in de lokale samenleving die geraakt worden door de coronacrisis of voor initiatieven die juist door de coronacrisis worden gestart. Te denken valt aan verenigingen of stichtingen waarvan de evenementen zijn afgelast en die nu cruciale opbrengsten missen, maar ook bijvoorbeeld het steunen van vrijwilligers bij voedselbanken.

Hoe werkt het?
Vanaf maandag 6 april kunnen lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven een aanvraag doen bij Rabobank Kop van Noord-Holland, via www.rabobank.nl/kvnh. De aanvraag dient vóór 15 mei binnen te zijn. Zo kan de Rabobank Kop van Noord-Holland alle aanvragen beoordelen en krijg je uiterlijk 22 mei een reactie. Het geldt alleen voor lokale initiatieven en er zijn criteria van toepassing. Ben je benieuwd of jouw initiatief ook in aanmerking komt? Kijk dan op www.rabobank.nl/kvnh voor de voorwaarden en het aanvraagformulier.

Deel het bericht:
"Rabobank Coöperatief Fonds voor lokale verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Present kan stapelen

Zestig kratten van Biesheuvel voor Present Hollands Kroon Biesheuvel Knoflook uit Slootdorp biedt plastic kratten aan via de Hollands Kroonse

Start Inspiratietuin Slootdorp

SLOOTDORP – Vijf jaar geleden startten de initiatiefnemers van Inspiratietuin Slootdorp met hun project. Een tuin waarin iedereen zich kan

Art-box voor basisscholen

REGIO – Stichting Cultuur in de Noordkop heeft een Art-box ontwikkeld bij het project Cultuur met Zorg en de daarbij

Scroll naar boven