Welkom bij de Hollands Kroonse Uitdaging

8 maart 2018

De sociaal maatschappelijke verbinder!

De missie van de Hollands Kroonse Uitdaging is maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleren en organiseren om de leefkwaliteit van mensen te verbeteren.

Ons doel is samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen laten bedrijven hun betrokkenheid bij de samenleving in Hollands Kroon zien.

De Hollands Kroonse Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (media) en menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat binnen de gemeente Hollands Kroon te verbeteren.

Vraag en Aanbod

Hoe werkt het eigenlijk?

Bedrijven die spullen over hebben kunnen dit via de knop ‘Aanbod aanbieden’ aan de rechterkant kenbaar maken. Door een verhuizing blijft er bijvoorbeeld een nog goed bruikbare kast over die niet wordt meegenomen naar het nieuwe onderkomen. Of bij een klus blijft een restant zand over dat niet meer wordt gebruikt. Meld dit via deze website en maak er een vereniging of stichting blij mee !

Als vereniging of stichting heb je niet altijd de beschikking over financiële middelen om iets te realiseren. Toch is het wel noodzakelijk dat iets er komt. Dan kun je de vraag via de knop ‘Aanvraag indienen’ aan de rechterkant van deze website indienen. Een voetbalvereniging heeft bijvoorbeeld nieuwe tafels nodig voor in de kantine omdat de oude echt niet meer voldoen. Of de vereniging heeft problemen met de aanwas van nieuwe leden, omdat de kennis ontbreekt hoe je potentiële leden moet bereiken. Er is bijvoorbeeld geen website.

De Hollands Kroonse Uitdaging probeert een MATCH te maken en brengt vraag en aanbod bij elkaar. De Rabobank heeft bijvoorbeeld meubilair over en wil dit beschikbaar stellen voor verenigingen. De voetbalvereniging is op zoek naar tafels voor de kantine. Daarmee is de eerste match gemaakt !

De Hollands Kroonse Uitdaging denkt in oplossingen ! Maak met elkaar meer mogelijk.

Deel het bericht:
"Welkom bij de Hollands Kroonse Uitdaging"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoeken

Het laatste nieuws

Expeditie Slootdorp

Zaterdag 20 juli houdt Slootdorps Belangen Expeditie Slootdorp. Dit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Iedereen kan

Piratenfeest voor De Sammeltjes

Match met Detectiespecialist DJ Laan De jaarlijkse Juffendag van Peuterschool De Sammeltjes uit Hippolytushoef ging dit jaar naar Speeltuin De

Code Oranje

Bewonersavond in Anna Paulowna gaat niet door op woensdag 10 juli ANNA PAULOWNA – In Anna Paulowna is een Leefbaarheidsonderzoek

Scroll naar boven