230 deelnemers aan de Week van de Ontmoeting!

12 oktober 2021

De Hollands Kroonse Uitdaging ondersteunde tijdens de Week Tegen Eenzaamheid meerdere initiatieven. Lees hieronder een verslag van Humanitas Kop van Noord-Holland, die samen met LINK Jongerenwerk Hollands Kroon , LSBO-HK en Wonen Plus Welzijn High Teas verzorgde.

??☕️Samen High Tea’en tijdens de Week van de Ontmoeting in Hollands Kroon ☕️?? Elk jaar is er een landelijke Week tegen de Eenzaamheid. De Week tegen de Eenzaamheid heet in Hollands Kroon de Week van het Ontmoeten. Meer dan een miljoen mensen in Nederland voelen zich eenzaam, een klein gebaar kan al een verschil maken. Daarom sloegen LINK Jongerenwerk Hollands Kroon, LSBO-HK, Wonen Plus Welzijn en Humanitas Kop van Noord-Holland de handen in één voor dit initiatief. ?De deelnemers van de High Tea kunnen een hele goede week afsluiten met veel blije gezichten. “Zo’n mooi gedekte tafel heb ik thuis nooit!” “Wat wordt ik hier blij van, zo gezellig samen!” In Hollands Kroon is er bij de Doet & Ontmoet groepen in de diverse dorpen een heerlijke High Tea verzorgd door cateringbedrijf Eeterij, Drinkerij, Polderei. Daarnaast was er ook een High Tea bij RSG Wiringherlant, de school in Wieringerwerf, verzorgd door de leerlingen. In totaal hebben er rond de 230 deelnemers van de High Tea mogen genieten! De Hollands Kroonse Uitdaging heeft hiervoor gelden hiervoor beschikbaar gesteld.

Deel het bericht:
"230 deelnemers aan de Week van de Ontmoeting!"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

Fotomatch met Gerda

Gerda Venema is matchgroeplid van de Hollands Kroonse Uitdaging. Als fotografe legde ze het bestuur, de matchgroep en de manager

Scroll naar boven