Klinkende munt Rotary omgezet in materialen

2 april 2021

Mooi bericht op de Facebookpagina van Bekius Schoolmaterialen. Hoeve Engelenburgh – Kunst en Zorg uit Nieuwe Niedorp kwam daar de match in klinkende munt met Rotary Wieringerland omzetten in materialen. Deze match werd gemaakt tijdens de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging.
————————————————————————————————————————————————————–

Woensdag 3 maart kregen wij leuk bezoek van Hoeve Engelenburgh.

Ellen en Anne van Hoeve Engelenburgh hadden met de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging een waarde cheque t.w.v. 500 euro beschikbaar gesteld gekregen vanuit de Rotary club. Deze wilden ze graag bij ons inwisselen voor leuke materialen om op de zorgboerderij in te zetten.

Na een kop koffie en thee zijn we het magazijn ingegaan en hebben de dames allemaal leuke materialen kunnen vinden waaronder buitenspeel materialen en creatieve materialen.

Het was voor ons de eerste keer dat we aan de beursvloer hebben meegewerkt en wij zijn zeer blij verrast met alle leuke contacten die we hiermee hebben gelegd! Hopelijk kunnen we volgend jaar weer meewerken om nog meer te kunnen betekenen voor de maatschappij.

Op de foto Tatjana Kootstra en Gert Bekius van Bekius Schoolmaterialen met rechts Ellen Burgemeestre van Hoeve Engelenburgh.

Deel het bericht:
"Klinkende munt Rotary omgezet in materialen"
eenvoudig via:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Zoek

Het laatste nieuws

10 jaar ICT vanaf Morgen!

10 jaar ICT vanaf Morgen! Gefeliciteerd! Bedankt voor het fijne partnerschap. Lees alles over dit mooie bedrijf op ictvanafmorgen.nl.

Scroll naar boven