Ik doe mee

Als ondernemer ben jij ongelofelijk belangrijk om onze samenleving sterker en mooier te maken. Op verschillende manieren kun jij jouw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen en zo bijdragen aan een beter woon- en leefklimaat in jouw werk- en woonomgeving. Van kleine tot grote bijdrages, alles is welkom en hard nodig.

Door verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties te helpen maak jij Hollands Kroon mooier. De Hollands Kroonse Uitdaging is de verbindende factor en helpt jou graag met Maatschappelijk Betrokken Ondernemen.

Onderstaand een aantal mogelijkheden die wij kunnen bieden. Zit er iets voor jou bij? Of heb jij een ander voorstel? Mail of bel ons dan voor een afspraak en wij komen graag bij je langs.

[email protected] | 06 51557633

 

Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging

Voor minimaal €100 per jaar steun je de Hollands Kroonse Uitdaging. Als tegenprestatie vermelden wij jou, of jouw bedrijf, zichtbaar op onze site. Natuurlijk kan jij dat ook in jouw uitingen voeren. Helaas levert dit geen uitnodiging voor de jaarlijkse bedankdag op.

Vriend van de Hollands Kroonse Uitdaging

Vriend wordt je wanneer je jaarlijks minimaal € 500 bijdraagt. Jij of  jouw bedrijfsnaam wordt prominent vermeld op de site en je wordt uitgenodigd voor onze bedankdag. Natuurlijk kan je in al jouw uitingen vermelden dat je vriend bent van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Founder

Als founder ben je één van de bouwstenen onder de Hollands Kroonse Uitdaging. Of dat nu bij de oprichting is geweest of als je later bent ingestapt. Zonder de founders kan de Hollands Kroonse Uitdaging niet bestaan. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag de voorwaarden aan je voor. Het spreekt vanzelf dat een founder als tegenprestatie een maximale inzet ten aanzien van herkenbaarheid mag verwachten. Zowel online als offline zullen wij uitdragen dat jij maatschappelijk betrokken onderneemt. Dat je een graag geziene gast op onze bedankdag bent spreekt vanzelf. 

Pin It on Pinterest

Share This